..:::ALMASIWEB:::..


Go to content

Rövid Tájékoztató!

!!!A Weblapjaink menüpont, az ALMASIWEB Projectben készült (azaz általunk készített) weblapokat tartalmazza! Érdemes megnézni. :) !!!

ÉV HONLAPJA 2011: 3. HELYEZETTEK (FACEBOOKON 6.) LETTÜNK!

Kedves látogatóink 2011. december 2-án Weblapunk a közönség szavazatok alapján az ifjúsági kategóriában 4. helyezést ért el. A kb két hétig tartó közönség szavazáson 591. szavazatot szereztünk. Sikerült a 3. helyett megszerezni a Facebookon pedig a 6. helyett. Köszönetet szeretnénk mondani, Azoknak akik támogatták (szavazatukkal) hogy ezen a versenyen ilyen jó eredményt értünk el. KÖSZÖNJÜK!!! Terveink szerint jövőre is indulunk a versenyen. Pályázatunkat ITT Tekintheti meg!

Weblapunk mostantól az ALMASIWEB.TK domaint használja!

2011.11.11.:A mai napon Weblapunk új domain névre, illetve új tárhely szolgáltatóra költözött. Főbb okai: Sajnos Magyarországon mostmár nincs olyan szolgáltató, ami ingyen normális tárhelyet adjon. A régi címet meg nem lehetett bejegyeztetni az külföldi szolgáltatónál. Hála szigorú domain regisztrációs szabályzatnak. Köszönjük Magyarország. Az eddigi tárhely szolgáltatónknak (Newhosting) köszönünk mindent, hogy kb. 1 évig futatták az ALMASIWEB weblapot! Az új címünk http://almasiweb.tk a régi címünkről egy ideig elérhető lesz a weblapunk. A költözés (és az ehhez szükséges módosítások) miatt kiadásra került a 3.8.8-as verzió is.

 

Oldalinfo


..:::ALMASIWEB:::..
Megnyílt: 2008.07.19.
Verzió: 3.8.8.
Design készült: 2010.01.31.
Saját Domainen: 2010.03.03.
Frissítve: 2011.12.19.
Fejlesztő: Kiss Zsolt
Favicon, Bmx weblap: Görbe Norbert
Ajánlott böngésző: IE 8, Firefox 4.0.1
Felbontás: 800x600
Elérhetőségek


Számlálók

Vendégkönyv

A vendégkönyv szolgáltatója a Shoutmix.com megszüntette a szolgáltatását. Így a vendégkönyv már nem elérhetö.

Látogatottsági Adatok

Web Statistics

free counters

Online Látogatók:

webáruház

Copyright © Almasiweb Project | Minden jog fenntartva! | Sitemap | Kapcsolat | Év Honlapja