..:::ALMASIWEB:::..


Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü


ÉV HONLAPJA

Díjaink

ÉV HONLAPJA 2013: 1. HELYEZETTEK LETTÜNK!

 

Kedves látogatóink: 2013. december 4-én PDSS Weblapunk a közönség szavazatok alapján az Ifjúsági kategóriában 1. helyezést ért el. A kb két hétig tartó közönség szavazáson 33. szavazatot szereztünk. A pályázatra 2013-10-29 20:48:47-kor neveztünk. Hatalmas meglepetésre már másnap délutánra 28. darab szavazatot szereztünk, mindezt külön kampány nélkül. Köszönetet szeretnénk mondani, Azoknak akik támogatták (szavazatukkal) hogy ezen a versenyen ilyen jó eredményt értünk el. KÖSZÖNJÜK!!!

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÉV HONLAPJA 2011: 3. HELYEZETTEK (FACEBOOKON 6.) LETTÜNK!

 

Kedves látogatóink 2011. december 2-án Weblapunk a közönség szavazatok alapján az ifjúsági kategóriában 4. helyezést ért el. A kb két hétig tartó közönség szavazáson 591. szavazatot szereztünk. Sikerült a 3. helyett megszerezni a Facebookon pedig a 6. helyett. Köszönetet szeretnénk mondani, Azoknak akik támogatták (szavazatukkal) hogy ezen a versenyen ilyen jó eredményt értünk el. KÖSZÖNJÜK!!!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ÉV HONLAPJA 2010: 4. HELYEZETTEK LETTÜNK!

 

Kedves látogatóink 2010. december 2-án Weblapunk a közönség szavazatok alapján az ifjúsági kategóriában 4. helyezést ért el. A kb két hétig tartó közönség szavazáson 241. szavazatot szereztünk. Evvel összesítve a 106. helyezést érte el ami egy 353 versenyzőből álló versenyen nem is rosz, De az ifjúsági kategóriában. Sikerült a 4. helyett megszerezni. Köszönetet szeretnénk mondani, Azoknak akik támogatták (szavazatukkal) hogy ezen a versenyen ilyen jó eredményt értünk el. KÖSZÖNJÜK!!!

 

 


Copyright © Almasiweb Project | Minden jog fenntartva! | ÉV HONLAPJA

Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü